45 87 25 44 mail@easyskat.dk

“Vi har brugt easyskats skatteberegner i mange år og er meget tilfredse. Vi bruger den især til kapitalafkastordning/virksomhedsskatteordning. Det er et godt værktøj til at beregne virksomhedens overskudsdisponering, således at vi kan lave den optimale skatteberegning for vores kunder.”

ABM-Revision

“Easyskat skatteberegner er nemt at bruge med et intuitivt design. Derudover har easyskat gode funktioner såsom at man nemt kan genbruge data, så vi sparer tid. Vi kan nemt få et overblik ved Virksomhedsordningen, og kan derfor give vores klienter den bedste løsning for dem.”

Poul Rexen Thomsen

“For at få den optimale skatteberegning for vores kunder i Virksomhedsskatteordningen bruger vi easyskats skatteberegner. Tallene er nemme at indrapportere til Skat, og vi er meget tilfredse med programmet og samarbejdet med easyskat.”

Revisionsfirmaet Svend Dørffer ApS

“AEB Revision har altid brugt easyskats skatteberegner, fordi den er nem at bruge og er opdateret med de nyeste lovændringer eller lovtiltag. Vi har altid fået god og personlig kundeservice, og er glade og tilfredse med easyskat.”

AEB Revision